rss
email
twitter
facebook

Monday, November 26, 2012

Ko memang tak pandai berniaga!!!..bangang!

Kat area taman rumah aku ni,ada satu kedai buger...nampak cam ok jek.lighting mmg menarik..se menarik minat aku nak singgah bli buger.

Tapi,aku ni mmg tak minat makan roti lah..so,selalunya aku takkan bli buger lengkap.aku akan mintak orang tu goreng 2 daging buger.letak mayonis n ada kobis n salad sket...hehe

Aku pun tempah lah kat kedai tu mintak apa yg aku nak...pastu budak jual buger tu jawab "sori bro,aku tak jual daging camtu jek,aku dah setting dengan roti skali"....

Dan aku rasa ni lah jawapan paling bodoh dalam dunia pernah aku dengar..mmg bangang....aku rasa cam nak sepak jek muka dia.panas hati bodoh!

Patutnya ko jawab camni "ok bang,saya akan buat,tapi charge lain sket la"...bangang,customer always right ok!!!...apa yg customer mintak,ko kene tunaikan!bukan aku mintak bee hun ke,ayam masak merah ke...dah ko jual buger,aku mintak la apa yg ko jual!!!!

Ko mmg tak pandai ambik hati pelanggan!
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

1 comments:

Prince Patrick said...

bako jew bang len kali haha....

Post a Comment